Остава седмица до специалното шоу на СкандаУ в парк център “Юнак”

Дългоочакваният концерт на СкандаУ на 24 юли 2020 е след броени дни. Тото и Лъчо ще излязат на сцената заедно със своя бенд, и ще разтърсят сцената на Парк център “Юнак” с изцяло хитов репертоар, страхотно настроение, светлинни ефекти и мултимедия. В шоуто ще се включат и специалните гости – Duli & Mati. Събитието ще се състои при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки, свързани с дистанция между хората и дезинфекция. 
 
Тото и Лъчо са едни от най-успешните български изпълнители в момента, носители са на множество награди, и имат огромна фен маса! Любимците на България доказаха за пореден път, че музиката им покорява върхове. СкандаУ станаха безапелационни победители на Годишните музикални награди в категория БГ Дует/ Вокална група. 
 
Призоваваме всички фенове да побързат с предварително закупуване на своите билети, тъй като капацитетът на Парк център “Юнак” ще бъде ограничен, съгласно разпоредбите на Министерството на здравеопазването.
 
Билетите са в мрежата на Bilet.bg и Besttickets. Промоционалните са изчерпани, но редовните може да закупите на цена 20 лв., а на място в деня на събитието, билетите ще са на цена от 25 лв.

Свързани новини

Дуото с нова песен

02.04.2024

Лъчо c ново солово парче

18.01.2024

Ново начало след скандаУна година

10.11.2023

Децата вдъхновиха ТоТо Н за нова песен

11.07.2023

RDMK & Лъчо от Скандау с нова песен

10.08.2021


flash