4Magic с нов летен хит - "ХО ХО"

"ХО ХО", освен заглавие на новия проект на 4Magic, е и абревиатура за целувки и прегръдки, която се използва при комуникация в чат. "Една от основните идеи на текста е, че в социалните мрежи всички са много готини и забавни, но в реалността нещата доста често изглеждат по съвсем различен начин", споделят Елия, Валя, Никол и Елеонора, които са и автори на текста.
 
 
"ХО ХО" е вторият сингъл на 4Magic, който е създаден по време на международния творчески лагер за писане на песни у нас Sofia Songwriting Camp. Предишното им парче - "Вселена", се превърна в супер хит и оглави класацията за най-излъчвана българска музика в радио и телевизионния ефир в продължение на 17 последователни седмици.
 
"XO XO" се ражда в едно от мобилните студиа в планината, където в екип влизат Никол от 4Magic и близката приятелка и колежка на момичетата от групата - Ева Пармакова, заедно с музикалните продуценти и автори на музика Ерик Бернхолм, Туджи Кешткар и Инга. "С това парче искахме да се обърнем към тези момичета, които някога са се чувствали пренебрегнати или излъгани в отношенията си, за да им вдъхнем кураж и да им напомним, че женската сила не е за подценяване", казват 4Magic.
 
Видеото към "XO XO" цветно и игриво, а в него момичетата демонстрират танцовите си умения. Клипът е заснет в Софийската градска художествена галерия със съдействието на Столична община и под режисурата на Павлин Иванов – Bashmotion.

Свързани новини

4Magic с английска версия на "Дай ми"

19.02.2021

"Runnin’" и "Вселена" - най-излъчвани

30.01.2021

Виж "Дай ми" и 4Magic

11.12.2020

Елия от 4Magic с първа изложба

21.10.2020

"Вселена" на 4Magic вече и с ремикс

06.04.2020


flash