Torino & Pashata дават заявка за хит на лятото с "Cabriolet"

Супергорещо, силно секси и точно за лятото пристига новото парче на Torino & Pashata. Кралете на латиното се качват в луксозен "Cabriolet", за да доведат със себе си всичко, което не се римува със скука. 
 
 
Тодор Емилов-Torino и Павел Денов-Pashata не изневеряват на стила си. В новата им песен "Cabriolet" има от всичко, което един истински джентълмен може да си пожелае: и горещо момиче, и обещаващи чувства, и луксозен автомобил, пътуващ към разкошна дестинация, и добър приятел, с когото да се сподели всичко това. 
 
Освен двамата изпълнители, в проекта участие има и загадъчна дама, която изпълнява съпътстващите вокали. Момчетата засега пазят в тайна името, но обещават да го споделят със симпатични журналисти. 
 
"Cabriolet" пристига в своята луксозна визия, нагорещена от  героинята в клипа -  в ролята влиза известният грим специалист, сексапилната Емануела Никол, която е и житейската половинка на Pashata. 
 
Артистичният псевдоним на Павел идва от обръщението на негов приятел украинец. "Той говореше развалено български език - споделя Павел - и ме наричаше Па̀ша, като ударението е на първата гласна. Така започна всичко."  Тодор приема своя никнейм след музикално турне и вдъхновение от романтична Италия. 
 
Двамата се запознават в спортна зала, като първоначално въобще не се харесват. Впоследствие откриват общата си страст към музиката и неизбежно идва решението да направят нещо заедно. "Обичам да слушам български хип- хоп", разказва Павел. "Израснал съм с музиката на Denyo и Sensei, но малцина сигурно са ги чували в днешно време. Вдъхновяваха ме да пиша текстове." 
 
При Тодор животът по ноти също започва в детството: "Увлякох се по музиката още на 7-годишна възраст, като мой вдъхновител е дядо ми, на когото съм кръстен. Стартирах с частни уроци по акордеон, а 7 години по-късно бях приет в НУИ "Проф. Веселин Стоянов" - гр. Русе. Имам спечелени множество национални и международни конкурси по акордеон. През 2019 завърших Националното училище по изкуствата със специалност "Акоредон" и "Пиано" и започнах да се занимавам с хип-хоп и регетон музика." 
 
Наричат ги Кралете на латиното заради популярните им хитовете в стила на регетона. Песните им се отличават с джентълменско отношение в текстовете, елегантен ритъм и позитивно настроение. Ториното и Пашата създават лейбъла KINGS RECORDS, за да предоставят възможност за изява на нови, талантливи артисти. Към момента лейбълът има 30 хиляди абонати в YouTube, а гледанията на парчетата надхвърлят 15 милиона. 

Свързани новини


Коментари


flash