Търси в сайта...

Митко Петров изненада със смяна на името и неочакван дует

Поп изпълнителят Митко Петров за пореден път изненада публиката и феновете си с различен музикален проект. В него участие взима една от най-популярните певици в България - Галена, която също пречупва себе си и също се доверява на световния бийтмейкър Сергей Рябов от Русия, с който изпълнителя работи по "Къде била си". Митко Петров сподели, че от този момент ще представя песните си с артистичния псевдоним Матео и именно изненадващия му дует е първата песен от "новото му начало".
 
 
"Различен" е сред най-често срещаните определения за изпълнителя в мрежата и този път не изневери на това си качество. "Благодаря на Галена за това, че повярва в този проект и направихме нещо толкова различно и яко! Благодаря на целия екип, който стои зад тази сбъдната мечта! Както винаги съм казвал – за хубавата музика няма граници! Направихме тази песен за това!" сподели Матео, който смело е решил да направи "мост" между двата най-популярни стила в България заедно с най-успешната певица от попфолка през последните години. 
 
Зад проекта застават имена като Светлин Къслев и Росен Стоев, добре познати в българската поп и хип/хоп музика, и Оцко като хитмейкър в попфолк музиката. 

Свързани новини

Матео с нов сингъл

07.10.2021

Митко Петров с нов сингъл

13.01.2020

Митко Петров с нова песен

05.08.2019

Митко Петров - "Mango"

05.11.2018

Митко Петров - "Остров"

30.01.2018


flash