Търси в сайта...

Марина Кискинова с нова песен

На прага на лятото чаровната певица и актриса Марина Кискинова пуска новата си песен "Добре че беше ти". Музиката и аранжиментът са на Веселин Ценов-Algoriddim, а текстът е на Искрен Тончев-Искрата и Марина Кискинова. 
 
 
"В песента се говори за силата, която се крие във всяка жена и за това, че тя може без страх да се справи с предизвикателствата. В повечето музикални текстове обикновено се пее за болката от раздялата и мъката, която изпитва половинката. "Добре че беше ти" е балада, но текстът акцентира върху това, че хората трябва да извличат позитивното от отношенията си с друг човек, вместо да обвиняват.", разказва Марина. 
 
Песента е приказка за изпитанията, в които намираме себе си, защото понякога лошите неща в живота се случват, за да ни дадат урок и да ни покажат, че всъщност са били за добро.
 
В клипа самата Марина се сблъсква с някои от най-големите си страхове – минава през огън, лед и страха си от височини. Видеото е снимано няколко дни и на различни локации. За първата сцена студиото буквално е замразено, символизирайки затвореното пространство и първоначалното вцепенение, в което попада всеки един, изправил се пред изпитание. 
 
Снимките с огъня представляват трудност и за Марина. Тя преминава през 7 запалени специално изградени портала, приличащи на врати – символ на болката и яростта. "Имахме право само на един опит за заснемане на сцената с вратите и много огън, който минаваше през кожата ми и на няколко пъти щеше да ми запали косата.", разказва певицата. 
 
Кадрите в планината са снимани на Метеора в Гърция – една от най-интересните местности в света, чиито скалисти образувания се извисяват на около 400 метра височина. Това е и първият български клип, който е сниман там. "Един от най-страховитите моменти за мен беше, когато стоях на ръба на пропастта върху една от скалите, духаше вятър и във всеки един момент, можех да падна", споделя Марина. Мястото е духовно, а величествените гледки, легендите за скалите и манастирите засилват усещането за смиреност и спокойствие. Чрез него песента прави препратка към силата на духа и обективното себеосъзнаване, вследствие на взаимоотношенията с друг човек.
 
Последната сцена отново е снимана в Гърция на брега на морето, като символ на свободата, достигната след трудния път. Вратата, през която преминава певицата във всяка една от сцените, е знак за прехода през всички етапи в отношенията между двама души – вцепенението, болката и яростта, осъзнаването и свободата.
 
Видеото към песента е режисирано от Добромир Николов, цветните корекции са на Любомир Балабанов, а подготовката на декора и сцените - на Димитър Халачев и Мартин Георгиев.

Свързани новини

Марина Кискинова с ново видео

14.06.2022

Марина Кискинова с ново видео

05.11.2021


flash