Графа с три нови дати за концерти на стадион "Юнак" в София това лято

С емоционални включвания на живо в социалните мрежи Влади Ампов-Графа обяви, че дълго планираният му концерт на стадион "Българска армия" се трансформира в 3 концертни вечери на стадион "Юнак". Датите на събитията са 14, 15 и 16 юли. От музикална компания "Монте Мюзик" споделиха, че планират и концерти в градовете Велико Търново, Варна, Пловдив и Бургас.
 
Близо година Графа и екипа му работиха върху първия му концерт на стадион "Българска армия" на 10 юни. На финалната права обаче проектът беше замразен, както всички големи събития у нас и по света, но феновете запазиха надежда, че срещата им с любимия изпълнител все пак ще се случи през лятото на 2020.
 
Голямата новина, че възобновява концертите си, съобщи лично Графа. Всички, които са закупили билети за стадион "Българска армия" ще имат възможността да си изберат една от трите дати – 14, 15 или 16 юли и да съпреживеят с музиканта и бенда му завръщането на голямата концертна сцена. 
 
Преформатирането на големия концерт в три по-малки и изместването му във времето имат за цел в максимална степен да гарантират сигурността и здравето на посетителите. Пропускателният режим, мерките за сигурност и дезинфекция ще бъдат по-лесно осъществими при разделяне на публиката в три вечери. Графа споделя, че поредицата от концерти в никакъв случай няма да го изтощи, а напротив – сега повече от всякога се вълнува да излезе на сцената и да се срещне с публиката, живият контакт с която силно му липсва през последните няколко месеца. 
 
От "Монте Мюзик" и Ивентим вече съобщиха начините, по които закупилите билети за "Българска армия" могат да ги презаверят за избраната от тях дата за концерт на стадион "Юнак". Новите си места феновете ще получат онлайн, а информацията как да се случи това, е публикувана в сайта на Ивентим и в събитието във Facebook. От 14 юни стартира продажбата на билети за всички, които все още не са си закупили.
 

Свързани новини

Fabrizio Parisi и Графа с нов проект

15.12.2020

Графа представи подгряващите изпълнители

07.07.2020

Графа с поредица от концерти на открито

15.06.2020

Графа - "Изкуствен елемент"

12.05.2020

Графа с послание за надежда

14.04.2020


flash