Търси в сайта...

The KHANS представят нова песен - "Burning Time"

Само няколко месеца след като представиха дебютния си сингъл "Freedom", талантливите момчета от The KHANS представят новия си проект "Burning Time". Клипът към песента е заснет в Лондон, като към проекта се включват гласовитата Кристина Дончева и концертмайсторът на Лисабонската филхармония. 
 
 
Композиторът Петър Алексиев и саунд дизайнерът Атанас Борисов не изневeряват на емблематичния си стил и отново преплитат класическа оркестрация, български фолклор и клубно звучене, като създават изцяло ново течение. Песента е с вокалите на младата и талантлива Кристина Дончева, която предизвика фурор в новия сезон на предаването "Гласът на България", а фолклорните мотиви са изпяти от "Булгарина" (Любомира Павлова, Деница Стойкова, Радостина Николова). В проекта участва и Красимир Джамбазов - KRASSIE D, бивша първа цигулка на Португалия и концертмайстор на Лисабонската филхармония. 
 
Текстът на "Burning Time" е дело на Йоана Мирчева и разказва за изгарящата нужда да живеем в и за момента. Режисьор на видеото е Радостин Събев – Шошо, който ни отвежда към надпреварата с времето в мегаполиса Лондон. 

Свързани новини

The KHANS представят "Sing"

26.05.2023


flash