Търси в сайта...

David Guetta с второ благотворително събитие на живо

След разбиващия успех на United At Home в Маями, който събра повече от $750 000 за благотворителните организации срещу COVID-19 и привлече повече от 25 милиона зрители, David Guetta ще бъде домакин на лайвстрийм изпълнение в Ню Йорк на 30 май, за да повдигне духа и събере пари за Кметския фонд за напредък на  Ню Йорк Сити, Feeding America, Световната здравна организация и фондация Hôpitaux de Paris - Hôpitaux de France. 
 
 
Изпълнението на Guetta ще бъде в най-символичната локация на New York City, която ще бъде разкрита по време на събитието. United At Home цели да сложи усмивки по лицата на Ню Йорк и света чрез силата на музиката. 
 
Изпълнението на Guetta може да се гледа на живо в социалните мрежи в каналите на DJ-я във Facebook, Instagram, YouTube, Twitter, Twitch, VK и TikTok. Събитието ще включва гост-появи от герите на първа линия в града с други специални гости. Жителите на Ню Йорк са окуражени да се присъединят към глобалната публика на Guetta и да гледат изпълнението му от безопасността на дома си. Освен това, на сета може да се наслаждавате само онлайн; няма да има усилване на звука.
 
"Вълнувам се да съобщя, че ще съм домакин на още едно събитие на живо за събиране на пари за благотворителните организации в помощ срещу борбата с вируса", казва David Guetta. "Ню Йорк е един от любимите ми градове и е чест да имам възможността да направя нещо, за да помогна на града в това трудно време. Планираме нещо специално, на което ще може да се насладите от домовете си по света. Като DJ, тълпата е един от най-важните апекти на всяко шоу и въпреки че не можем да сме заедно, можем да използваме времето да се обединим по нови начини и да помогнем на онези, коити се нуждаят най-много от това".

Свързани новини

Диджей наследник

17.11.2023

#FreshNewMusic тази седмица

29.07.2022

Нов хит от Давид Гета

19.07.2022

#FreshNewMusic тази седмица

13.05.2022

#FreshNewMusic тази седмица

08.04.2022


flash