Търси в сайта...

Играта показва свое непознато лице в "Ярък цвят"

Среща по време на карантина. Екип от трима професионалисти. Декор, изграден буквално за ден. Снимки до полунощ… Така се случва видеото на "Ярък цвят" - новата песен на Играта.
 
 
В този проект рапърът показва свое непознато лице. Феновете са свикнали да го виждат в свежото му амплоа на забавен шоумен, но в "Ярък цвят" настроението е различно. Ивайло Иванов-Играта разкрива онези чувства и емоции, които избухват в началото на голямата любов, която може би се случва веднъж в живота. Една любов, която завладява и управлява, при която и разумът не помага. Текстът към песента допринася за горещия характер на парчето. Играта събира "Ярък цвят" в ярки думи, поднесени атрактивно, гарнирани с щипка страст и вкус на горчив шоколад.
 
Тематичното видео към "Ярък цвят" пресъздава тези емоции. "Атмосферата ни пренася през различните фази на любовта между двама души - разказва Играта. - Но държа да подчертая, че не всичко се свежда до физическото привличане и не всички изрази на любов акцентират върху физическата красота."
 
Режисьор на видеоклипа е Pitter Black / PM studio, който, притиснат от физическата изолация, избира доста нестандартно място за снимките. Благодарение на неговата професионална техника и креативност, видеото финализира в красиво завършена картина, с ярки неонови цветове, нежни кадри и добре уловени моменти.
Антония Сандова е изкушаващата партньорка на Играта във видеото, а рапърът споделя, че изцяло се доверява на нейния вкус за цялостен стайлинг и грим.
 
"Ярък цвят" е с аранжимент, микс и мастер на дългогодишния приятел на рапъра - Бате Пешо. С негова помощ проектът завършва балансирано, в модерни нотки на звучене, като магията се случва в Studio Buster. 

Свързани новини

Лео, Играта и Моисей - "Bye, Bye"

12.06.2019

Лео и Играта записаха парче с Вяра Атова

04.07.2018

Лео, Дичо и Играта с ново парче

30.05.2017

Отвличат Део в клипа на "Карамбол"

03.05.2017

Лео и Играта - "Филм"

07.02.2017

Коментари


flash