Търси в сайта...

Виж новото видео на Tones And I към "Can’t Be Happy All The Time"

Tones And I сподели официалното музикално видео към сингъла "Can’t Be Happy All The Time". Продуцирано от  Ghostie Studios & Tathata Productions и режисирано от Grey Ghost (Jeremy Koren), видеото е отражение на буреносната година на Tones And I и многообразната й връзка с успеха. 
 
 
Tones And I вече разкри детайли за трака, обяснявайки: ""Can’t Be Happy All The Time" е относно трудностите при добиването на слава толкова бързо и справянето с драматичните промени в начина на живот – хубавото и лошото, които идват с тях." 
 
Навърши се една година от издаването на създаващия история сингъл на Tones And I "Dance Monkey." Не само че той се утвърди като най-търсения сингъл  в Shazam за всички времена, но и се превърна в 8-ата най-слушана песен за всички времена в Spotify и най-слушаната някога песен от жена артист в платформата. Също така  "Dance Monkey" наброява над седем милиарда глобални стрийма и получи платинен сертификат в Щатите, докато в същото време достигна мултиплатинен или диамантен сертификат в петнадесет други страни. 
 
Tones And I бе анонсирана и за победител на Междунродното състезание по авторство на песни за 2020, най-голямото и престижно международно състезание за писане на песни на света, което прие над 18 000 участници от 140 държави. 

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Австралийката с нова песен и видео

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова филмова песен

08.02.2023

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022


flash