Красива и силна енергия за промяна в новото видео "Изкуствен елемент" на Графа

Влади Ампов – Графа представи видеото си към песента "Изкуствен елемент". Сингълът излиза в момент, в който преосмислямe кои са важните неща за нас, без какво не можем и от какво наистина се нуждаем, кои сме всъщност.
 
 
Историята на "Изкуствен елемент" започва през 2006, когато Графа издава албума Честно в очи и прави първото си национално турне. Песента обаче не е издадена като сингъл, независимо че за почитателите му е една от най-любимите.
 
През 2019 Графа включва нова версия на "Изкуствен елемент" в албума си Страничен наблюдател, а времето на изолация вдъхновява него и режисьора Башмоушън да създадат видеото към нея. Популярният от кино и телевизионния екран актьор Дани Ангелов откликва на поканата да се снима в клипа, както и актьорите Боряна Ангелова, Стоян Колев и Траян Велев. Специално участие има и бащата на Графа Кирил Ампов от емблематичното трио "Спешен случай", създател и на първото телевизионно шоу за таланти "Хит-1".
 
Песента "Изкуствен елемент" звучи красиво и носи силна енергия. Искреният текст внушава усещането за промяна и увереност във вътрешната сила, която притежаваме. Думите "Дали ще се обърнеш, да повярваш в мечтите, които си имал, преди да се превърнеш в изкуствен елемент?" ни карат да се замислим, но и да повярваме, че ние сме тези, които определяме кои сме сега и какво ще е нашето бъдеще.

Свързани новини

Fabrizio Parisi и Графа с нов проект

15.12.2020

Графа представи подгряващите изпълнители

07.07.2020

Графа с поредица от концерти на открито

15.06.2020

Графа с три нови дати за концерти

05.06.2020

Графа с послание за надежда

14.04.2020


flash