Maluma разтапя сърцата с новия сингъл - "ADMV" (Amor De Mi Vida)

След релийза на успешното парти парче "Que Chimba", международният латино идол Maluma показа най-нежната си и уязвима страна и се завърна с нова романтична балада, която разтапя сърцата. Песента "ADMV" (Amor De Mi Vida), която се превежда като "любовта на моя живот", грабва от първото слушане, благодарение на красивия глас на колумбийската супер звезда, фино подчертан от акустична китара. 
 
 
"Тази песен е много специална за мен, дойде ми от сърце и ми помогна да осъзная причината да започна кариерата си. Кара ме да се замисля и какво ни предстои в бъдеще – дали ще намерим време да се обичаме, да се прегърнем… Издавам я днес, за да можем заедно да я посветим на всички хора, които обичаме, преди да си отидат от този свят", споделя Maluma.
 
"ADMV" е създадена по време на пътуване до Ямайка през януари от Maluma, Edgar Barrera и Vicente Barco, а лекотата й напомня на предишните му балади "Vuelo Hacia El Olvido" (Pretty Boy Dirty Boy) и "Marinero" (F.A.M.E.).
 
Част от текста на песента, която е на испански, гласи: "Когато паметта ни предаде и останат само снимките, нека забравя всичко, освен това, че си моя. Когато годините ни натежат и краката ни не могат вече да се движат, когато очите ни се затворят и кожите ни не са опънати вече, когато единственото нещо, което е от значение, е какво сме направили в този живот, а дори и нищо от това да не се случи, ти си любовта на моя живот."
 
Режисьор на видеото е Nuno Gomez, а първоначалната идея била то да бъде снимано в Гърция по време на световното турне на Maluma, но поради глобалната пандемия снимките са преместени в Маями и клипът е заснет в началото на месец март. 

Свързани новини

The Weeknd запя на испански

06.11.2020

JLo и Maluma в горещ дует

25.09.2020

Maluma представи нов албум

27.08.2020

Maluma представи новия сингъл “Hawái”

03.08.2020

Aya Nakamura и Maluma заедно в "Djadja"

17.06.2020


flash