Правят ваксина срещу COVID-19 от кръвта на Tom Hanks

Кръвта на Tom Hanks и съпругата му Rita Wilson ще бъде използвана, за да помогне за разработването на ваксина срещу коронавируса, тъй като "носи антителата", след като двамата преодоляха COVID-19, пише profit.bg.
 
Двойката се разболя, докато бяха в Австралия, където Tom Hanks снимаше биографичен филм на Baz Luhrmann за Elvis Presley. След като излязоха публично с диагнозата си и информираха феновете за състоянието си, докато са в изолация, те се възстановиха напълно и им беше позволено да се върнат в дома си в Лос Анджелис.
 
След пристигането си обратно в САЩ Tom и Rita се записаха в медицинско проучване, за да установят дали техните антитела ще бъдат полезни за учените, работещи по разработването на ваксина и сега звездата от "Спасяването на редник Райън" разкри, че са одобрени за даряване на кръв, защото "носят антителата".
 
Tom се надява кръвта на него и жена му да се окаже полезна в борбата с коронавируса и се шегува, че ще е отговорен за създаването на "Hanks-ина" (производно от ваксина). По-рано актьорът от "Форест Гъмп" разкри, че съпругата му Rita е страдала много по-лошо от коронавирусните симптоми, отколкото той, и че е бил загрижен за нейното здраве.
 
Той каза: ''Rita премина през по-трудно време от мен. Тя имаше много по-висока температура и имаше някои други симптоми. Тя загуби чувството си за вкус и мирис. Не получаваше абсолютно никаква радост от храната повече от три седмици. Беше толкова зле, че трябваше да пълзи по пода от леглото до съоръженията".

Свързани новини

Том Круз ще снима филм в Космоса

07.05.2020

Jared Leto не знаел за коронавируса

19.03.2020

Големите победители на "Оскар" 2020

10.02.2020

Излиза Bad Boys For Life (OST)

21.01.2020

Сериал по "Кери" на Стивън Кинг

08.01.2020

Коментари


flash