Плеяда от звезди в мащабния онлайн музикален фестивал PlayOn Fest

Warner Music Group анонсира първия по рода си виртуален музикален фестивал PlayOn Fest в подкрепа на фонда за отговор срещу COVID-19 на Световната здравна организация (СЗО), задвижен от ООН. Като част от 3-дневно зрелищно събитие на живо, PlayOn Fest обещава да донесе енергия и представяне на високо ниво от сцени от световна класа (включващи Coachella, Sydney Opera House, Lollapalooza, Apollo Theater, Bonnaroo, The O2 Arena, Primavera Sound, Red Rocks Amphitheater, Rock In Rio, Global Citizen Festival и още) на феновете на музиката, гладни за обществени преживявания. 
 
 
Лейбълите на Warner Music Group отвориха трезорите си, за да се преживеят наново епичните аплодирани изпълнения на това еднократно събитие. Феновете няма да искат да пропуснат изявите на любимите си артисти, включително изключителни и редки кадри от Bruno Mars, Coldplay, Cardi B, Ed Sheeran, Twenty One Pilots, David Guetta и други. 
 
LL Cool J дава началото този петък, PlayOn Fest ще се излъчва на живо от 24 до 26 април, за 72 часа, ексклузивно от канала на Songkick в YouTube. Феновете ще бъдат насърчени да направят дарения по време на 3-дневното събитие, които ще подпомогнат работата на СЗО в следенето и разбирането на разпространението на вируса. 
 
Музикалните фенове по света ще имат достъп до легендарни, некачвани досега в YouTube изпълнения от артисти, сред които:
Coldplay (част от шоуто на бандата в  São Paulo, Бразилия по време на турнето им A Head Full Of Dreams Tour през 2017, което се превърна в третото най-голямо турне на всички времена).
Bruno Mars (24K Magic Live в Apollo – първото най-гледано специално събитие на Mars, записано от сцената на легендарния Harlem theater през 2017).
Ed Sheeran (стадионно шоу на интимната сцена на Austin City Limits за специално изпълнение в PBS сериите през 2017).
 
Допълнителни невероятни изпълнения, включени в PlayOn Fest:
Експлозивното Global Citizen шоу през 2018 на Cardi B от Central Park в Ню Йорк
Страхотното шоу Tomorrowland 2017 на David Guetta, включващо хитовете “Without You”, “Titanium”, “Hey Mama” и други.
Затварящото заглавно изпълнение на Twenty One Pilots на Lollapalooza в Бразилия през  2019 г, пред почти  100,000 човека.
Изпълнението на Portugal. The Man на Coachella през 2018, което помогна рокът да се опази жив по време на фестивала същата година, който за първи път нямаше заглавни рок изпълнители. 
Изпълнението на Wiz Khalifa на Coachella през 2019 г., маркиращо третата му поява на фестивала. 
 
Пълният списък, както и повече информация, се намира на playonfest.com.

Свързани новини

Дуото тръгва на турне

02.04.2024

21P отново са тук

05.03.2024

Coldplay с концерт във Филипините

25.01.2024

Диджей наследник

17.11.2023

Включи се и ти!

07.11.2023


flash