Търси в сайта...

Twenty One Pilots се завръщат с нова песен - “Level of Concern”

Twenty One Pilots споделиха “Level of Concern” - чисто нова песен, писана и записана по време на пандемията от COVID-19. Песента, която вдъхва надежда в трудни времена, придружена от официално музикално видео, режисирано от дългогодишния колаборатор Reel Bear Media. Дуото на Tyler Joseph и Josh Dun ще дари част от приходите на “Level of Concern” на Crew Nation, глобален фонд за облекчаване екипите, които изпълняват музика на живо, който цели да помогне на музикантите по турнета и участия, засегнати от коронавирус пандемията. 
 
 
Фронтменът на Twenty One Pilots, Tyler Joseph, наскоро разкри на феновете в  Twitter, че работи върху нова музика, докато е в самоизолация: “Винаги пиша, но чувствам, че тази песен просто трябва да излезе сега”. Joseph добавя: “Мисля, че е семпла, но пълна с надежда“, уточнявайки, че това е първата песен, която е писал на електрическа китара.
 
“Level of Concern” е първата нова музика от Twenty One Pilots от издаването на Trench (2018). Истински глобален феномен, надвишил два милиарда стрийма из целия свят, Trench донесе на  Twenty One Pilots Top 5 дебюти в куп класации по света, включително в САЩ и Великобритания, с #1 дебюти в Австралия, Нова Зеландия и Холандия. 

Свързани новини

Дуото тръгва на турне

02.04.2024

21P отново са тук

05.03.2024

Twenty One Pilots с нов албум

28.04.2023

Лимитирано издание за 10 рожден ден

13.01.2023

Twenty One Pilots с ново видео

28.07.2022


flash