Довечера Михаела Филева влиза в домовете на феновете си

Михаела Филева ще представи самостоятелен концерт на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи днес от 21:00 часа. Заедно със своята група– Краси Тодоров, Васето Крумов, Сашо Обретенов, Радо Казасов и трио Тринити, Михаела ще изпълни хитовете “Латино сеньорита”, “Опасно близки”, “Без етикети”, “Танцувам само за теб” и други.
 
През последния месец талантливата изпълнителка поддържаше контакт с феновете си чрез социалните мрежи, като споделяше лични моменти от времето си вкъщи, включително намери начин как в домашни условия да зарадва последователите си с изпълнения на любими песни, акомпанирани онлайн от китариста Васил Крумов.
 
Михаела Филева прие без колебание поканата на URBO и Joker Media Rental да се включи в инициативата #ЖивотВкъщи, с която организаторите призовават хората в този труден момент да останат по домовете си, като им дават възможност да се забавляват и правят престоя си там малко по-лесен и интересен.
 
Точно в 21 часа днес домовете ни ще се превърнат в концертни зали, а входът към тях са Facebook страниците на URBO, Mihaela Fileva, Monte Music Ltd., Joker Media Rental и STREAMER.BG, както и на официалния YouTube канал на инициативата
 
Ако желаете да подкрепите българската музика и култура, можете да го направите с виртуален билет от платформата на URBO или чрез SMS на 1928 с текст LIVE на цена от 2,40 лв. с ДДС.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023


flash