Михаела Маринова смело направи своята Стъпка напред въпреки кризата

Днес трябваше да се състои първият голям концерт на певицата, за който тя и екипът й се подготвят от месеци. На сцената на Sofia Live Club Михаела щеше да представи дебютния си албум в компанията на някои от най-добрите музиканти у нас, начело с Ангел Дюлгеров (китара), Пламен Денчев (пиано), Радо Казасов (барабани) и Евден Димитров (бас).
 
 
Концертът пада, сега е с нова дата през май, но "Вирджиния Рекърдс" решават да не пипат премиерата на албума, въпреки затворените магазини, въпреки невъзможността за срещи с публика и въпреки, че целият екип на компанията и самата Михаела са разпръснати по домовете си.
 
 
Звездата на Михаела Маринова изгрява в третия сезон на "Х Фактор", когато тя достига до финалния концерт на предаването и излиза от него като любимка не само на децата, но и на техните родители. Дебютът на Михаела Маринова се казва именно "Стъпка напред" и й носи ред отличия. Следват "Не ти ли стига", "Един срещу друг", "Листата падат" с участието на дуото Pavell & Venci Venc’, "Очи в очи", "Само теб", страхотен дует с Любо Киров на хита му "Мога" и излезлият преди дни авторски дебют на певицата "Страх от самота".
 
 
Междувременно с майсторските си превъплъщения певицата печели публиката и в още два телевизионни формати – "Като две капки вода" и "Маскираният певец".
 
 
Дебютният й албум е извоювана мечта за нея. Освен всичките й хитове, в него влизат и няколко неиздавани до момента парчета - "Следвай моя глас", "Другата стая", "Моят сън" и "Винаги ще има утре".
 
 
Сред авторите на песните в него са шведският тандем Ollipop и Holly Martin, написали песента "Стъпка напред", румънският хитмейкър Мonoir, както и звездният отбор от съмишленици, в лицето на Павел Николов, създал голяма част от песните в албума и колегата му Венцислав Чанов (Pavell & Venci Venc’), DARA, Михаела Филева, Кристиан Костов, Любо Киров, Евгени Димитров-Маестрото и други. 
 
 
"Музикантите, артистите, продуцентите и авторите са сред най-засегнатите от кризата с вируса. Имаме нужда от позитивни знаци, от сила и от инат да продължим напред, въпреки удара, който понасяме в момента. Албумът на Михаела е нашият знак към всички колеги и обикновени хора, за които музиката е важна – не унивайте, скоро всички ще направим своите "стъпки напред" и ще се върнем към нормалността", споделя Саня Армутлиева.
 
 
Ден след премиерата, на 27 март от 18:20 ч., Михаела Маринова ще зарадва феновете си с виртуален концерт в YouTube канала на "Вирджиния Рекърдс", на който ще изпълни част от парчетата в Стъпка напред, а зрителите ще имат възможност да задават въпроси, свързани с албума.
 
 
Стъпка напред - съдържание:
1. Следвай моя глас
2.  Не ти ли стига
3. Само теб
4.  Другата стая
5. Очи в очи
6. Стъпка напред
7. Моят сън
8. Страх от самота
9. Един срещу друг
10. Листата падат ft. Pavell & Venci Venc’
11. Мога x Любо Киров
12. Винаги ще има утре
13. Само теб (акустична версия)

Свързани новини

Парчето е под шапката на Universal Music

19.03.2024

Михаела с нов сингъл

14.12.2023

Михаела Маринова с ново лятно парче

28.07.2023

Обиколката започва на 2 август

17.07.2023

Нова песен от Михаела Маринова

27.04.2023


flash