Михаела Маринова дебютира сингъла си "Страх от самота"

Дни преди да направи Стъпка напред с дългоочаквания си дебютен албум, Михаела Маринова стреля право в сърцата с най-личната си музикална изповед до момента - "Страх от самота". Това е първата песен изцяло по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето.
 
 
"Дълго време нямах смелостта да споделя "Страх от самота" със света, но  започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх.", казва Михаела Маринова.
 
Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела едва преодолява страха си от високото. Част от видеото, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.
 
Дебютният албум на Михаела Маринова Стъпка напред излиза на 26 март в дигитална версия и на CD. В него влизат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни. 

Свързани новини

Михаела Маринова пусна дебютния си албум

26.03.2020

Отлагат концерта на Михаела Маринова

16.03.2020

Михаела Маринова с международна премиера

03.10.2019

Наша песен в албум на k-pop банда

17.09.2019

Михаела Маринова - "Само теб"

15.08.2019

Коментари


flash