Търси в сайта...

България ще се състезава на Eвровизия 2020 с "Tears Getting Sober"

България ще се състезава на 65-то издание на песенния конкурс Евровизия в Ротердам с песента "Tears Getting Sober", в изпълнение на Victoria. Песента е писана от изпълнителите и автори на песни Борислав Миланов, Lukas Oscar и Cornelia Wiebols от Symphonix International, по време на Songwiritng camp във Виена през януари. 
 
 
За "Tears Getting Sober" Victoria казва: "Нямам търпение да представя "Tears Getting Sober" на сцената на Евровизия на 14 май. Песента е много лична за мен, защото разказва история за преодоляването на страховете и болката и продължаването напред. Не говорим често за проблемите с психичното ни здраве, които поколението ни среща и тази песен цели да го вдъхнови и да му даде надежда". 
 
Открояващият се глас и стил на Victoria я позиционират като един от най-обещаващите музикални артисти в България. Младата изпълнителка и екипът й работят върху първия й албум, който се очаква през есента. Victoria обича животните и има 4 кучета, всичките осиновени, 2 заека и 1 папагал. През 2020 тя ще бъде един от официалните европейски посланици на Часът на Земята на 28 март.
 
България ще се състезава във втория полуфинал на Евровизия 2020 на 14 май. 

Свързани новини



flash