Търси в сайта...

Tones And I сподели алтернативна версия на “Never Seen The Rain”

Tones And I сподели алтернативна версия на сингъла си “Never Seen The Rain”, придружено от видео с изпълнение на живо. В разширения вариант Tones And I ни доставя силно и превъзходно изпълнение на “Never Seen The Rain” с хор и банда от трима. 
 
 
“Never Seen The Rain” е последният сингъл от от дебютното ЕР на Tones And I, The Kids Are Coming, и следва глобалния хит “Dance Monkey”, който сега е задминал 2 милиарда глобални стрийма, докато в същото време владее класациите в повече от 30 държави по света. Най-търсената песен в Shazam за всички времена и най-дълго присъстващия някога на #1 в дневната глобална Spotify класация, “Dance Monkey” е # 5 тази седмица в класацията на on Billboard  Hot 100, превръщайки се в първия топ 5 хит в Hot 100, изцяло писан от жена, от над осем години. В Австралия “Dance Monkey” държи рекорда за най-много седмици, прекарани на #1 в класацията за сингли на ARIA, докато в Обединеното кралство “Dance Monkey” направи Tones And I най-дълго задържалия се на #1 женски артист за всички времена в Официалната класация за сингли. 
 
The Kids Are Coming - съдържание:
01. The Kids Are Coming
02. Dance Monkey
03. Colourblind
04. Johnny Run Away
05. Jimmy
06. Never Seen The Rain
 
Родом от австралийския полуостров Mornington, изпълнителката Tones And I пътува до Байрън бей в началото на 2018 г., за да пробва шанса си, като прави изпълнения на улицата или в подлезите на метрото, за да събира пари. Още на първия ден тълпи от хора се изсипват на улицата. Тогава Tones напуска работата си и решава да направи Байрън своя нов дом, където живее във ван за една година, усъвършенствайки писането на песни и уличното пеене всеки уикенд. Днес “Dance Monkey” е платинено сертифициран 8 пъти, а Tones and I отмъкна  4 големи награди от миналогодишните награди ARIA, включително за пробив, най-добра изпълнителка, най-добро поп изпълнение и най-добро независимо изпълнение.

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Австралийката с нова песен и видео

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова филмова песен

08.02.2023

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022


flash