Михаела Филева представи нов сингъл с участието на NDOE

Михаела Филева засне първия си сингъл за 2020 в родния й град Велико Търново. “На другия край на света” е колаборация между красивата изпълнителка и рапъра NDOE. Само за дни песента събра над 100 000 гледания в YouTube и хиляди положителни коментари. 
 
 
“На другия край на света” е едно красиво обяснение в любов. Михаела Филева и NDOE, които са автори на текста, споделят, че разстоянието няма значение, когато любимият човек те чака у дома. Музиката е на Владимир Ампов-Графа, с участието на NDOE, а аранжиментът - на Графа, Веселин Ценов и Константин Ангелов. Идеята и реализацията на клипа са на режисьорът Бойко Щонов. Локацията на видеото е много символична и за двамата изпълнители. Освен роден на Михаела, Велико Търново е градът, в който NDOE завършва висшето си образование.
 
Заедно с новината за новата песен на певицата дойде и тази за предстоящия й концерт в София. На 11 април ще се състои първият лайв на Михаела Филева в столичния клуб “Терминал 1”, популярен сред меломаните като мястото, на което се случват едни от най-запомнящите се концерти. Билетите за събитието вече са в продажба в мрежата на eventim.
 
От музикалната компания продуцент на Михаела Филева - Монте Мюзик, обявиха още една дългоочаквана новина - певицата вече работи върху третия си албум, които се очаква да се появи до месеци.  

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Парчето е част от албума ѝ, 96

15.12.2023

Международен екип е работил по тавата

12.10.2023


flash