Robin Schulz започва новото десетилетие със свежия нов трак "In Your Eyes"

Тъмната зима може да се промъкне в  душата ти. С новата си песен "In Your Eyes", Robin Schulz ни отвежда от тъмнината обратно към светлината. Нашият водач: норвежката изпълнителка и автор на песни Alida, чийто силен и възвишен глас участва в най-новия трак на германския супер продуцент.
 
 
"Точно така искам да започна новата година", казва Robin Schulz. "Харесвам ритъма на трака и съм щастлив, че Alida е част от него. Тази колаборация е началото на една вълнуваща година, нямам търпение тя да започне". 
 
Alida, която се премести от Норвегия в Лос Анджелис през лятото на 2019 г. и участваше в написването на "In Your Eyes" по време на процеса, преди да попадне в ръцете на Robin Schulz по-късно, коментира: "Това беше една от песните, които сами се пишат. Това е песен, която чувствам цяла година, но не знаех как да изразя досега. Robin Schulz чу песента и й вдъхна живот… много съм развълнувана всички да я чуят и се надявам да докосне хората, както докосна мен".
 
"In Your Eyes" е придружена от музикално видео в което Toni Garrn отново играе главна роля. Най-скорошното видео, към "Rather Be Alone", завърши с аватарите на Toni Garrn и Robin Schulz в междугалактическа денс битка. Сега те се изстрелват към следващото ниво: в новото видео се появяват в тъмна зала, два футуристични мотора до всеки от тях. Ниво 2 започва…

Свързани новини

С Robin Schulz x Wes светът танцува

23.06.2020

Robin Schulz основа собствен лейбъл

05.06.2020

Robin Schulz - "Rather Be Alone"

17.09.2019

Robin Schulz - “All This Love”

07.05.2019

Robin Schulz - "Speechless"

19.11.2018

Коментари


flash