Легендарни песни и страхотно чувство за хумор с НЛО в зала 1 на НДК

На 20-ти декември от 20:00 часа в зала 1 на НДК ще си припомним обичаните и до днес песни, скечове и съвсем нови хумористични етюди, вдъхновени от легендарната формация НЛО. Актьорите  Георги Мамалев, Антон Радичев, Катерина Евро, Камен Воденичаров, Тончо Токмакчиев и младите актриси Ева Данаилова и Василена Кънева, са подготвили много музика, смях и актуални теми.
 
Идеята за новия актьорско-музикален проект е дело на композитора Стефан Димитров, който ще участва лично в спектакъла. Неговите добре познати и до днес песни ще звучат в съвременни аранжименти, направени специално от Евгени Димитров- Маестрото и “Ку-Ку Бенд”. Ще чуем любими хитове "Канада", "Адвокате", "Свако Цако", "Парти любими" и много други, написани от Живко Колев и Недялко Йорданов.   
 
Сценаристът и режисьорът на “Спомен НЛО” - Димитър Стоянович и Лъчезар Аврамов - освен, че връщат на сцената едни от най-легендарните скечове, като “Тримата в кухнята” и “Професор Гучев”, ще изненадат публиката с множество нови, интелигентно поднесени и актуални хумористични епизоди. Доброто настроение е гарантирано! 
 
С концерт-спектакъл “СПОМЕН НЛО” ще си припомним доброто старо време, ще пеем, ще се посмеем, но и ще се огледаме за това, което ни се случва днес. Заповядайте на една среща между миналото и настоящето, където единствено смехът носи утеха. 
 
 
Билети за събитието можете да закупите онлайн от еРayGo, от всички каси на EasyPay, както и от Билетен център НДК.  

Свързани новини

Концерт-спектакъл "Спомен НЛО" в НДК

22.11.2019


flash