Ozuna пусна третия си албум, чуй три от парчетата в него

Ozuna пусна дългоочаквания си трети албум Nibiru, който включва 18 парчета и колаборации със Swae Lee, Diddy & DJ Snake, Anuel AA & Snoop Dogg, Nicky Jam, Sech и др. С цел да даде ясен знак за идеята на албума, кралят на регетона сподели три нови трака – "Fantasia", "Hasta Que Salga El Sol" и "Nibiru" визуализират история в три части за пост-апокалиптичен свят, който Ozuna се опитва да спаси. 
 
 
Само за три седмици, парчето "Hasta Que Salga El Sol" се превърна в тотален хит и събра над 49 милиона гледания. Извънземното видео към песента пренася Ozuna в друга вселена, озвучена от регетон, алтернативни ритми и тропически поп, и е режисирано от носителя на награди Colin Tilley, работил по "Taki, Taki" и със суперзвезди, сред които Rihanna, Justin Bieber и Nicki Minaj. 
 
 
Концептуалният албум на Ozuna съдържа и хит сингъла "Baila, Baila, Baila", който има платинен статус в Щатите, четворен платинен статус в Мексико и Перу и двоен в Испания и Италия. 
 
 
Nibiru - съдържание:
1. Nibiru
2. Hasta Que Salga El Sol
3. Temporal feat. Willy
4. Fantasía
5. Yo Tengo Una Gata feat. Sech
6. Fuego
7. Eres Top feat. Diddy & DJ Snake
8. Pégate
9. Patek feat. Anuel AA & Snoop Dogg
10. Difícil Olvidar
11. Sin Pensar feat. Swae Lee
12. Independiente
13. Reggaeton En Paris feat. Nicky Jam & Dalex 
14. Te Soñé De Nuevo 
15. Danzau 
16. Amor Genuino 
17. Baila, Baila, Baila 
18. Qué Pena
 
В подкрепа на Nibiru, пуерториканският изпълнител, прочут и благодарение на невероятните си живи изпълнения, обяви, че тръгва на световно турне през 2020 г.   
 
През 2019 г. изпълнителят получи номинация за "Латин Грами" и разби няколко рекорда на Гинес за: най-много видеа, събрали милиард гледания в YouTube (7), артист с най-много номинации от латино музикалните награди на Billboard в рамките на година, артист с най-много спечелени латино музикални награди на Billboard в рамките на година и изпълнител, прекарал най-много седмици на #1 в класацията Billboard’s Top Latin Albums Chart с албума "Odisea". Ozuna продължава да превзема с Nibiru. 

Свързани новини

#FreshNewMusic от изминалата седмица

13.04.2023

Шакира и Озуна с дует

20.10.2022

Това е вторият й албум от 20 г. насам

21.01.2022

#FreshNewMusic тази седмица

03.12.2021

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021


flash