Вижте изкушаващата визия на Maruv

Да се върнем в лятото на 2018, когато в горещите издания на Fresh Top 30 украинците Maruv & Boosin владееха Топ 3 на чарта. "Drunk Groove" избухна с фантастична сила и сякаш даде път на украинските музиканти за българската сцена.
 
 
Година по-късно Hanna Korsun, избрала за артистичен псведоним краткото Maruv, се завръща със зашеметяващо видео и изцяло нова визия в него. В края на ноември Maruv издаде новото си ЕР "Hellcat Story", като в продължение на месец изпълнителката издаваше всеки петък по видео и песен от краткия албум.
 
"If you want her" е последния трак от ЕР-то  на певицата, което се явява музикална интерпретация на класическия украински роман "В неділю рано зілля копала" ("В неделя рано билки брала").
 
 
Талантливата Hanna, освен певица, е и композитор, текстописец или просто поет, както тя самата предпочита да се нарича. Живее и работи в Киев и известно време беше част от групата Maruv. През 2018 изпълнителката обяви, че продължава самостоятелна кариера и приема като свой псевдоним името на бандата. 

Свързани новини

#FreshNewMusc от последните дни

17.11.2021

#FreshNewMusic - най-добрите нови албуми

15.11.2021

Maruv се завръща с нов сингъл

05.07.2021

MARUV се завръща с нов сингъл

16.03.2021

Maruv се завърна със "Sad Song"

14.09.2020


flash