Графа снима красива актриса в новия си клип

"Не съм супергерой от някой филм, а просто мечтател… обикновен човек" - казва Графа в новата си песен, но дали това е така? Няма как да повярваш, че Влади Ампов е човек обикновен, след като пее нечовешки, а от мечтател, отдавна се е превърнал в супергероя на българската поп музика. 
 
Новата му песен "Страничен наблюдател" ни дава всичко, което очакваме, плюс онази частица топлина и премерена драма, подходящи точно за това време на годината и толкова емблематични за него.  
 
Темата на проекта (не бива да сме безразлични към това, което се случва около нас), нежното, но силно звучене, обичаният графски тембър - всичко това провокира песента да се пуска и… да се гледа отново и отново. Очарователната актриса Лорина Камбурова е избраната от режисьора Бойко Щонов, за да се превъплъти в образа на красивата непозната с много лица, около която се завърта видеото.
 
 
Страничен наблюдател във факти: 
"Страничен наблюдател" е последната песен, която Графът включва в новия си албум. 
Компакт-дискът излезе само преди няколко месеца, а вече е със златен статут и очаква своя плакет от БАМП.
Първоначално Влади Ампов записва песента само с глас и пиано. Впоследствие кани Румен Бояджиев, който му помага за оркестрацията, изпълнена от камерен оркестър Софийски солисти.
Във видеото, макар и за миг (но очарователен), участва и осемгодишната дъщеричка на Графа, Никол. 
"Страничен наблюдател", заедно с най-големите хитове от едноименния нов албум на Графа, ще прозвучат и в  първия му самостоятелен концерт на стадион "Българска армия" на 10 юни 2020г.

Свързани новини

"Приказката продължава"!

17.04.2024

Гласуваме до 10 май

04.04.2024

Пет града в страната посрещат Графа

27.02.2024

Графа пуска големия си концерт на филм

08.02.2024

Графа отблизо

23.11.2023


flash