Stormzy разкри новия сингъл "Own It" с Ed Sheeran и Burna Boy

След като обяви многоочаквания си втори албум Heavy Is The Head, британският музикант Stormzy представи чисто новия си сингъл "Own It", включващ Ed Sheeran и Burna Boy.
 
 
"Own It" е поредното отлично издание на модерния музикант. След като южнолондонското рапиране на Stormzy се вмъкна в рамката на поръсена-с-денс-привкус продукция, той седна редом с Ed Sheeran и Burna Boy със своята винаги присъстваща увереност, с играта му на думи, даваща сили и привличаща любовен женски интерес. Режисиран от британския режисьор Nathan James Tettey, съпътстващата визуализация е заснета на множество лондонски локации и перфектно обхваща купонджийския дух на динамичния запис. 
 
Предстоящият албум на Stormzy Heavy Is The Head е изцяло продуциран от самия Stormzy; демонстира лирика и музикалност от световна класа редом с много от неговите знаменити и важни теми. В албума са включени и вокалите на едни от най-вълнуващите музиканти на това поколение – всички от които са били избрани от Stormzy включително (в азбучен ред) Aitch, Burna Boy, Ed Sheeran, Headie One, H.E.R., Tiana Major9 и YEBBA с продукция от Fred Gibson, Fraser T Smith, T-Minus и др. 
 
Heavy Is The Head - съдържание:
1. Big Michael
2. Audacity (feat. Headie One)
3. Crown
4. Rainfall (feat. Tiana Major9)
5. Rachael’s Little Brother
6. Handsome
7. Do Better
8. Don’t Forget to Breathe (feat. YEBBA) (Interlude)
9. One Second (feat. H.E.R.)
10. Pop Boy (feat. Aitch)
11. Own It (feat. Ed Sheeran & Burna Boy)
12. Wiley Flow
13. Bronze
14. Superheroes
15. Lessons
16. Vossi Bop

Свързани новини

Oнлайн музикален фестивал PlayOn Fest

23.04.2020

Ето го най-успешният сингъл в света

11.03.2020

Ed Sheeran - най-богат под 30

30.10.2019

Ed Sheeran - "South of the Border"

08.10.2019

Stormzy разкри новия си сингъл

16.09.2019

Коментари


flash