Явор Велчев-Yavi показа видеото към "Частица от теб"

Yavi публикува видеоклипа към песента си "Частица от теб".
 
 
Видеото е режисирано от Веси Бонева и е с участието на екзотични български танцьори на световно ниво: изгряващата звезда Remi Toin (в момента в "България търси талант"), лидерът в афро-танците Maria Cossa, уникалният брейк денс пърформър Влади Груев (Filmadelyx), един от водещите хореографи Боряна Янкова и клубния танцьор Красимир Иванов.
 
Видеото представя и международния шапмион по боди арт Мишел Вълчева, която преобразява Влади Груев в многоцветно чудовище с маска, ръчно изработена от сценографа Яна Василева.  
 
"Идеята за танцувално видео ми изкристализира след срещи с различни режисьори и опити за различни сценарии, които така и не ме докосваха напълно", признава Yavi. "Визуализирах си цветно и динамично видео. Затова и се спрях на Веси като режисьор - това е официалния й режисьорски дебют и нямах никакво колебание, че ще се справи блестящо. А резултатът е точно това, което си представях."
 
Зад камера е снимачният екип на Христо Генков, а видео пост-продукцията и цветовете са на Иван Трингов. Текстът на парчето е на самия Яви, а музиката са сътворили съвместно със Светлин Къслев и Веси Бонева. Аранжиментът е на Светлин Къслев, а аудио пост продукцията на Росен Стоев.
 

Свързани новини



flash