Pavell & Venci Venc’ надграждат себе си с нов албум

Pavell & Venci Venc’ – един от най-популярните български дуети, се наложи не само в музиката, но също така и като водещи, пише bgmusic.tv. Талантливите момчета участват активно в направата на песните си и сами пишат текстовете. Правят го и за много свои колеги. Последният им проект – "Не бих могъл", е с участието на Любо Киров.
 
И двамата са имали много трудни моменти в живота си, но винаги се вслушват е един в друг, става ясно от тяхно интервю за blitz.bg. Pavell признава: "Постоянно питам Венци за почти всичко важно, което ми се случва в личен план. Искам му съвети и му давам такива, макар и да не се вслушва често в тях".
 
Venci Venc’ на свой ред разказва: "Преди много години Павката изгради един такъв маниер, винаги, когато се почувствам тъжен или ме види, че страдам, казва: "Ела да седнем и да направим една песен по повода". Това е единственият начин, по който и до ден днешен чувствам емоционално лечение и нямам проблеми с психиката. Павката е моят най-добър приятел и личен психотерапевт".
 
Дуетът наскоро завърши работата по втория си албум, който вече се очаква от феновете им. "Премиерата на албума ще бъде в края на този месец, а повече подробности ще обявим до няколко дни. Заглавието му е Upgrade, защото сме на етап от живота, в който се чувстваме по точно този начин – искаме да надграждаме себе си. Искаме да правим и да представяме на хората чиста музика, която казва в очите това, което изпитваме, без значение какво е то" – казва Pavell.

Свързани новини

Дуото празнуват юбилей с концерт

15.03.2023

Актрисата стана част от клип на дуото

06.03.2023

Дуото отново е тук

30.01.2023

Ново от Pavell и Михаела Маринова

09.09.2022

Pavell с нова дуетна песен

23.05.2022


flash