Търси в сайта...

Гангста рапърът Havoc от Mobb Deep с клубно шоу у нас през декември

След страхотното шоу на Xzibit и тайфата му през октомври, на 6 декември, петък, хитовият столичен клуб ще потръпне от тежките стъпки на поредна разтърсваща рап детонация от Америка: Mobb Deep в лицето на оригиналия си основател Havoc и неговия спътник и сайдкик Big Noyd. 
 
Както феновете знаят, Mobb Deep е един от най-успешните дуети в хип-хопа, стартирал още в началото на 90-те години и продал милиони албуми. Двамата рапъри и съмишленици, Havoc и Prodigy, идват от Куийнс, Ню Йорк и пробиват в силната конкуренция с мрачния си, хардкор стил, който ги прави едни от лидерите в гангста рапа от Източния бряг.
 
Дуетът се разпада през 2012, но се събира отново само след година, за да бъде разделен завинаги от смъртта на Prodigy през 2017. Havoc, чието истинско име е Kejuan Waliek Muchita, решава да продължи пътя напред, запазвайки името Mobb Deep и суровия си гангста стил. Сегашното му голямо турне е и в почит на паметта на Prodigy, и в чест на 20-ата годишнина от излизането на легендарния им албум Murda Muzik (1999).
 
Този гиг в София дава страхотен шанс на хип-хоп феновете да видят и чуят в рамките на само два месеца водещи артисти от Западния и Източния бряг и да подложат на тест своята издръжливост на тежки, мрачни гангста ритми и текстове.
 
Билетите за Mobb Deep в Music Jam са в продажба от 8 ноември (петък) и могат да бъдат закупени от:
- мрежата на Ивентим, както и онлайн на eventim.bg;
- офиса на Sofia Music Enterprises;
- и касата на клуба.
 
За резервации: тел: +359  899 333 344.

Свързани новини



flash