Момичетата от 4Magic с игриво видео към най-новия си сингъл "Вселена"

Четири цветни момичета, всяко от тях с различна магия в себе си, достатъчна, за да създаде приятно объркване навсякъде, където се появят – дори в обикновена боулинг зала. Такава е случката във "Вселена" – видеото към едноименния нов сингъл на 4Magic. 
 
 
"Вселена" е пореден проект на момичешката банда, която спечели последния сезон на "Х Фактор". Песента е създадена от самите 4Magic и международен екип  от автори по време на Sofia Songwriting Camp. Момичетата написват и българския текст. Сингълът ще се бори за челните позиции в родните и чуждестранните класации в две версии – българска и английска, като втората предстои да излезе до края на годината.
 
"Още докато създавахме "Вселена", си представяхме клип с много цветове. Снимките на видеото бяха приключение, защото за първи път работихме цяла нощ без сън и почивка. Въпреки това, дори за миг не усетихме умора. Страхотен адреналин. Още повече, че боулингът е сред любимите ни занимания, което направи снимачния процес още по-приятен.", споделят Елия, Валя, Елеонора и Никол.
 
Режисьор на видеото към "Вселена" е Павлин Иванов–Баш, а зад камерата е Андрей Андреев. 

Свързани новини

"Вселена" на 4Magic вече и с ремикс

06.04.2020

4Magic с международна премиера

24.01.2020

4Magic бранят авторските права

22.11.2019

4Magic - "Вселена"

31.10.2019

Наша песен в албум на k-pop банда

17.09.2019

Коментари


flash