Рут Колева пита в какво ни превръщат социалните мрежи в най-новия си видеоклип

В най-новата си песен "Still As Far" певицата Рут Колева поставя темата за зависимостта от социалните мрежи и за ползването на мобилни телефони по време на шофиране, пише bgmusic.tv. Колко често си позволяваме да си пишем с други хора, докато шофираме? Сближава ли ни или ни раздалечава комуникацията през социални мрежи и мобилни приложения?
 
 
Сингълът "Still As Far" ("Все така далеч") е поредният силен проект на Рут Колева и е част от саундтрака на българския късометражен филм "SEEN", който изследва какво се случва с общуването ни в свят на постоянна текстова комуникация.
"Still As Far" е нова версия на тазгодишния хит на певицата "Хиляди". Музиката и аранжиментът са на Боян Христов, а английският текст е написан специално за филма "SEEN" и е дело на Тодор Ковачев, вокалист и композитор на електронната рок група Innerglow.
 
"SEEN" е авторски проект на режисьорите Петър Бояджиев и Николай Драганов, и бързо направи впечатление на нещо качествено, свежо и различно в българското кино, откакто се появи по екраните по-рано тази година. След множество прожекции в България и пет официални селекции на международни фестивали (включително полуфинал на CineFest в Лос Анджелис), филмът продължава да се радва на положителни реакции от публиката.
 
Видеоклипът към "Still As Far", който дебютира онлайн и в ТВ ефира на 16 октомври, също е направен от режисьорското дуо Петър Бояджиев/Николай Драганов и доразвива темата на техния филм – като поставя въпроса за опасността при текстовата комуникация по време на шофиране.
 
Последната засега прожекция на "SEEN" в София ще се състои на 26 октомври от 21:00 в кино G8.

Свързани новини

Рут Колева пусна ремикс на хита "Salty"

07.05.2021

Рут Колева с предизвикателство в Тик Ток

15.04.2021

Рут Колева с нов сингъл

19.03.2021

Музиканти с писмо до властите

05.03.2021

Рут Колева смая Lady Gaga

13.01.2021


flash