Michael Bublé с чисто нова версия на “White Christmas”

Властващият крал на Коледата - Michael Bublé, разкрива чисто нова версия на “White Christmas” точно навреме за празниците. За да влезе в духа на коледата, “White Christmas” е придружена от сиунгинг видео в стила на Rankin/Bass.
 
 
“Тази нова версия на “White Christmas” е прекасен подарък от Michael към неговите фенове”, казва Tom Corson, съ-председател и Главен оперативен директор на Warner Records. “Michael е музикално съкровище и нищо не сигнализира идването на празниците както неговото знаково звучене и тези безвременни песни.”
 
Квинтесенциалният празничен албум на Bublé - Christmas, прекара пет последователни седмици на №1 в класацията за албуми Billboard 200 след излизането си през декември 2011 и продължава да достига нови висоти. Само през миналата година Christmas aкумулира 1 милиард стрийма и съвсем скоро ще стигне до 10 милиона продажби. Той е най-слушаният коледен албум в света и до момента е най-големият празничен албум на десетилетието.
 
Michael Bublé е продал над 60 милиона албума по света по време на необикновената си кариера, имал е многобройни №1 сингли, изпълнил е стотици разпродадени концерти пред милиони почитатели, бил е домакин на седем NBC TV шоутоа, и е спечелил четири награди Grammy и многобройни награди Juno Awards като изпълнител и създател на песни. Артистът в момента е на турне с напълно разпродадени концерти, в подкрепа на неговия албум от върховете на класациите love, издаден през миналия ноември. 

Свързани новини

Майкъл Бубле с кавър на Оливия Родриго

19.07.2022

Виж видеото на "Higher" на Майкъл Бубле

28.03.2022

Майкъл Бубле с нов албум

07.02.2022

Michael Bublé с юбилеен коледен албум

21.10.2021

Gary Barlow в интересен проект

01.10.2020


flash