Deep Zone Project с нов хит, стилна визия и предстоящ албум

След като "Българка" излезе дори извън пределите на България, Deep Zone Project отново стрелят в целта на мишената за хитове.
 
"Ти къде си" е заглавието на новата им песен, продължаваща мелодичния денс стил и емблематично звучене, с които групата е популярна и разпознаваема. Този път Дидо, Дани и Ева Мария работят и по английска версия на песента ("Diving"), предназначена за разпространение в чужбина. 
 
 
Парчето излиза дни преди мини европейското турне на Deep Zone Project, по време на което ще се случи и официалното представяне на  "Ти Къде Си". Международният тур на Дидо, Дани и Ева ще премине през Хайделберг (01.11.2019) и Лондон (08.11.2019), като старта ще бъде в Мюнхен, на 31-ви октомври, точно в нощта на Halloween, на тематично, зловещо парти.
 
Но не това е единственото страшно преживяване, случило се в групата за последния месец. По идея Bashmotion, режисьорът на видеото, на снимачната площадка трябва да присъства змия. Нестандартният участник би трябвало да се появи контролирано върху диджейския пулт на Dian Solo и китарата на Danny Dimitroff. Олицетворението на греха обаче решава да изпълзи много по-рано и ненадейно, но достойнo излиза от чантата за пренасяне, заемайки място на таблото на автомобила по време на движение. Случката почти докарва до припадък Ева Мария, която споделя кратко и ясно за инцидента: "Змията не е сред най-любимите ми животни". 
 
Социалните мрежи на групата вече загряват и от предполагаемия отговор на една енигма. Във видеото на "Ти къде си" Deep Zone Project залагат загадка и очакват феновете да я разплетат. Самите музиканти обещават да вдигнат завесата към края на месеца и да поставят точка на дилемата.  
 
Много скоро Deep Zone почитателите може да очакват и излизане на нов албум, в който ще присъства предимно чисто нова продукция на групата.

Свързани новини

DEEP ZONE Project отвъд океана

02.11.2023

DEEP ZONE Project в нова колаборация

29.06.2023

Deep Zone Project с нов летен хит

18.05.2023

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021

Дидо от Deep Zone в нов проект

07.06.2021


flash