Tones And I сподели зашеметяваща акустична версия на "Dance Monkey"

Австралийската изпълнителка и автор на песни Tones And I сподели акустично изпълнение на нейния световен хит "Dance Monkey". Преработената версия е придружена от официално видео, което показва певицата в зашеметяващо изпълнение на "Dance Monkey" зад голямо пиано. 
 
 
По-рано Tones And I обяви подробности за своето първо турне в Северна Америка, за да отпразнува дебютното си EP, The Kids Are Coming. Краткият албум е воден от световния хит "Dance Monkey", който направи масивен глобален удар, като стигна до #1 мястото в 14 страни по света и премина границата от 375 милиона стрийма. 
 
 
Tones And I наскоро сподели и официалното музикално видео към заглавното парче на албума. Режисирано от Alan Del Rio Ortiz (Blood Orange, Solange, Maggie Rogers), видеото показва млади активисти от целия свят да маршируват заедно с Tones And I.
 
The Kids Are Coming - съдържание:
01. The Kids Are Coming
02. Dance Monkey
03. Colourblind
04. Johnny Run Away
05. Jimmy
06. Never Seen The Rain
 
След като покори Австралия, Великобритания, Ирландия, световния Spotify, супер хитът "Dance Monkey" заслужено застана на #1 и в Официалната еърплей класация на България! Днес песента на Tones And I получава по 6 милиона стрийма на ден, като 4 пъти платиненият сингъл стигна до #1 в класациите на стрийминг услугите по света. В момента песента е на #1 в официалната класация за продажба на сингли във Великобритания за втора поредна седмица, "Dance Monkey" също така седи на #1 в австралийската класация за сингли за чупещата рекори 11 поредна седмица, поставяйки рекорд за най-много седмици на #1 в класацията от жена соло изпълнител. 
 
В допълнение Tones And I води в номинациите за наградите на 2019 ARIA Awards с осем номинации, включително "Best New Artist" и "Song of the Year" за "Dance Monkey."

Свързани новини

Австралийката се завърна

02.02.2024

Австралийката с нова песен и видео

09.08.2023

Ново от Tones And I: "I Am Free"

05.04.2023

Tones and I с нова филмова песен

08.02.2023

#FreshNewMusic през изминалата седмица

25.03.2022


flash