Търси в сайта...

Céline Dion се завръща с Courage

Суперзвездата Céline Dion пусна три нови сингъла от дългоочаквания си еклектичен албум Courage. Парчетата “Imperfections”, “Lying Down” и едноименното “Courage” представят новата и вълнуваща креативна посока, по която поема канадската изпълнителка. 
 
Предстоящият студиен проект на Dion е комбинация от красиви балади и енергични тракове и е първият й английски албум от 6 години насам. Сourage излиза на 15 ноември и се издава у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music.
 
Първият сингъл - “Imperfections”, който разглежда темата за самокритиката, е създаден от авторския тандем Ari Leff, Michael Pollack, Nicholas Perloff-Giles и Dallas Koehlke. “Lying Down” е песен, посветена на пътя, по който поемаме, след като успеем да се освободим от капана на “токсична“ връзка, и е написана от David Guetta, Giorgio Tuinfort и Sia Furler. 
 
Едноименният сингъл от албума Courage е песен-химн за силата и смелостта, които са ни нужни, когато изпаднем в бездната на непреодолимите предизвикателства. Негови автори са творците Stephan Moccio, Erik Alcock и Liz Rodrigues. 
 
В албума влиза още и песента “Flying On My Own”, с която Céline Dion откри финалния спектакъл от нейното историческо шоу в Лас Вегас, продължило цели 16 години. Парчето е написано от Jörgen Elofsson, Liz Rodrigues и Anton Mårtensson, и маркира първите стъпки на изпълнителката към новата фаза от музикалната й кариера.  
 
Courage - съдържание:
1. Flying On My Own
2. Lovers Never Die
3. Falling In Love Again
4. Lying Down
5. Courage
6. Imperfections
7. Change My Mind
8. Say Yes
9. Nobody’s Watching
10. The Chase
11. For The Lover That I Lost
12. Baby
13. I Will Be Stronger
14. How Did You Get Here
15. Look At Us Now
16. Perfect Goodbye
 
В момента продължава световното турне на Dion - “Courage World Tour”, което започна на 18 септември в Квебек, преминава през 50 града в Щатите и Канада, и ще се пренесе в Европа и Близкия Изток. 

Свързани новини

Селин Дион ще сподели повече за болестта

06.02.2024

Селин Дион има нужда от подкрепа

23.06.2023

Ще видим ли Селин Дион отново на сцената

15.06.2023

Селин Дион с нова музика

18.04.2023

Канадската звезда разказа всичко лично

08.12.2022


flash