Търси в сайта...

Стенли се завръща с "Чужди тела", подготвя и голям концерт

Станислав Сланев-Стенли се завръща на сцената с чисто нов сингъл. Парчето "Чужди тела" е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на звездата, в който се включва и неговата пораснала дъщеря - 17-годишната Никол. 

Сингълът "Чужди тела" е наличен и във всички дигитални платформи за даунлоад и стрийминг.
 
Автор на музиката на песента „Чужди тела" е Благослав Анастасов, фронтмен на рок бандата „Hayes & Y", който живее и работи в Манчестър. Аранжиментът е дело на Благо, Стенли и музиканта Светлин Къслев. Въздействащият текст е написан от Любо Киров.
 
 
„Чужди тела" е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Стенли, който ще излезе на 1 ноември от Вирджиния Рекърдс.
 
Албумът е първият студиен проект на музиканта от 17 години насам, след отличения с редица награди „Обсебен" (2002). „Чужди тела" е записван в продължение на година, а песните в албума са реализирани в три различни държави – в студиа в София, Манчестър (Великобритания) и Дъблин (Ирландия).
 
Албумът включва 10 нови песни, а Стенли събира звезден отбор от приятели – съмишленици за създаването на проекта.
 
Стенли и групата му ще представят албума „Чужди тела" на 1 ноември (петък) на живо в столичния клуб Music Jam. 
 
Освен песните от новия албум по време на концерта в Music Jam, Стенли ще изпълни и някои от най-емблематичните си хитове, сред които „Обсебен", „Пътят към храма", „Стар парфюм", „Поля от слънчогледи" и други. Стенли ще излезе на сцената на Music Jam клуб в компанията на Димитър Ковачев - Фънки (бас китара), Станислав Вълчев - (китари) и Николай Николаев (барабани).
 
По време на концерта ще се състои и видеопремиерата на сингъла „Чужди тела".


Свързани новини

Новото трио: Любо, Стенли и Христо

25.10.2021


flash