Графа загря за големия концерт на "Българска армия"

С напълно разпродаден концерт в Казанлък завърши есенното турне на Влади Ампов – Графа. Преди това певецът посети Кюстендил, Гоце Делчев, Смолян, Кърджали и Шумен. Публиката в пълните зала във всички градове беше част от емоционалното музикално шоу на Графа, придружен от Борислав Бояджиев – Борче, Мирослав Иванов и Венци Трифонов.

Енергията на Графа по време на турнето беше неизчерпаема и певецът даваше всичко от себе си на феновете си. Влади Ампов непрекъснато провокираше публиката да е част от концертите му – тя пееше с любимия си изпълнител и го аплодираше бурно, когато ставаше свидетел на китарните му изпълнения, които отскоро пръсъстват в програмата му. Звездата традиционно свири на пиано, но за първи път реши да включи и китарата в представянето си. След всеки от концертите той отдели време за всички желаещите да вземат автографи и да се снимат с него.

През годините Графа доказа, че е овладял до съвършенство формулата за успешно концертно представяне – музика, която създава и изпълнява с цялата си отдаденост, екип от отлични музиканти и всичко това поднесено с комбинация от любов и професионализъм. 

Само преди няколко месеца Графа обяви концерт на стадион “Българска армия” на 10 юни 2020. Певецът и екипът му вече работят по детайлите. Сигурно за всички обаче е, че в началото на следващото лято ще гледаме ново шоу, което ще надмине всички предишни и ще остави незабравими спомени за феновете. 


Свързани новини

Графа с концерт на 9 февруари

05.02.2019

Графа представя "Моменти" по Fresh!

03.09.2015

"Дамски" и "мъжки" песни в ефирен двубой

19.06.2015

Графа и Михаела Филева c общ сингъл

23.03.2015

Графа посреща пролетта в в Терминал 1

04.03.2015


flash