Keith Thompson идва в България за концерта на Мария Илиева

Американската звезда на електронната и vocal house музика Keith Thompson долита от Ню Йорк, за да бъде част от концерта "Всичко – най-доброто от Мария Илиева" в Зала 1 на НДК на 22-ри октомври. Двамата изпълнители ще изпълнят емблематичния им дует "Truly", обявен за Най-добра колаборация в Югоизточна Европа на наградите SEEME през 2010.
 
Keith Thompson е американски продуцент, DJ и вокалист, познат на клубната сцена още от съвместното му парче с David Vendetta "Break 4 Love", което се нарежда в Топ 10 в класацията на Billboard за електронна музика.
 
С Мария Илиева се запознават още през 2008, когато, впечатлен от таланта и излъчването ѝ, той ѝ предлага да запишат дует, който написва специално за нея. Така се ражда "Truly" - песен, отправяща послание за любов без предразсъдъци. Ремиксът на парчето, дело на британците BassMonkeys, покорява родните класации и получава ротации по електронни радиа в Аржентина, Великобритания, САЩ, Канада, а в Австралия заема първо място в седмичната класация на най-слушаното денс радио в Сидни, ZFM.
 
Други специални гости на концерта "Всичко – най-доброто от Мария Илиева", които певицата разкри тази седмица, са Графа, Любо и Живко Петров. С двамата изпълнители Мария ще изпълни емблематичните си дуети, а Маестро Живко Петров ще ѝ акомпанира по време на изпълнението на "Сама" – песен, която гениалният композитор и пианист създава специално за нея.
 
Чрез своеобразно предизвикателство Мария Илиева обявява един по един специалните гости на концерта си в профилите си във Facebook и Instagram. Предстоят още изненади, които певицата ще обявява поетапно. 

Свързани новини

Миро и Мария Илиева с първи дует

24.11.2023

Певицата ще обиколи 13 български града

03.10.2023

Броени дни до "Парк фест"!

18.09.2023

Началото е на 2 октомври във Видин

12.07.2023

Мария Илиева представя "Любов"

02.03.2022


flash