Търси в сайта...

James Blunt подготви акустично изпълнение на "Cold"

Забележителното завръщане James Blunt продължава с излизането на интимно акустично изпълнение на новия му сингъл "Cold", който влиза в предстоящия шести студиен албум Once Upon A Mind, планиран за 25 октомври.
 
 
Заснето в студиото The Pool Studio в Лондон, James и неговата група ни предоставят една брилянтна адаптация на песента.  Албумната версия вече бе харесана значително – стриймвана е над 6 милиона пъти от пускането си преди две седмици и половина.
 
Официалното видео към "Cold", което дебютира миналата седмица стигна до над 2 милиона гледания и се докада като голям хит сред феновете, предлагайки продължение на култовото музикално видео към дебютния му супер хит "You’re Beautiful".
 
 
James ще тръгне на голямо британско и европейско турне, включващо задължително за гледане шоу в London в Royal Albert Hall на 7 април. 
 
Новината за новия албум на James беше посрещната с голяма подкрепа от феновете и медиите. Следвайки потока от любов към него в социалните медии, той участва в The One Show по BBC One, за да изпълни невероятна акустична версия на "Cold", допълнена с госпъл хор.
 
В новия си албум James работи с много продуценти, включително Steve Robson, Jimmy Hogarth и TMS. 

Свързани новини

Ново от Джеймс Блънт

01.11.2023

Нов видеоклип от Джеймс Блънт

16.10.2023

Ново от Джеймс Блънт

04.10.2023

Нова продукция от британеца

04.08.2023

Топ 3 на новите албуми

26.11.2021


flash