Pavell & Venci Venc’ и Любо Киров с обща песен - "Не бих могъл"

Две жени на обща възраст от 30 години, едни щури 24 часа, приключили с 4 готови парчета, и 10-секунден среднощен разговор с един от най-успешните изпълнители в съвременния бг поп – така изглежда историята в цифри на "Не бих могъл". 
 
Новият проект на Pavell & Venci Venc’ със специалното участие на Любо Киров следва стремежа на хип-хоп дуото да вдига нивото си в музиката, като експериментира с различни стилове и вдъхновяващи колаборации. Парчето ще влезе и във втория албум на артистите, който ще се появи на бял свят до края на тази година.
 
Историята на "Не бих могъл" започва в една пролетна нощ, когато Pavell & Venci Venc’ се събират в къща на Балкана, за да кроят бийтове с братята Пламен и Иво. Още след първото прослушване на едно от най-емоционалните парчета родени там, единодушно решават, че споделената мъдрост в тембъра на Любо Киров би придала изключителна стойност на песента. Канят го да се включи със спонтанно телефонно обаждане след полунощ, пускат му парчето и два дена по-късно той е в студиото им и записва един от най-въздействащите припеви в българската музика. 
 
Pavell & Venci Venc’ имат особен сантимент към парчето, което посвещават на най-близките си хора. Павел излива душата си пред любимата жена, а куплетът на Венци е своеобразна изповед към дъщеря му Агуая. "Това е песен за онези срещи по пътя, които ни вдигат на следващо ниво като човеци и ни карат да гледаме към бъдещето на дълги светлини.", коментират Pavell & Venci Venc’.
 
"Изключително доволен съм от начина, по който Павел и Венци продуцираха парчето, и се надявам емоционалният му заряд да раздвижи меломани от всякакви възрасти. "Не бих могъл" е пример за една много добра приемственост между музикалните поколения.", споделя Любо Киров. 
 
Видеото ще бъде представено през октомври.

Свързани новини

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл и клип

24.03.2020

Любо Киров записа най-личната изповед

20.12.2019

Pavell & Venci Venc’ се срещат с фенове

02.12.2019

Pavell & Venci Venc’ представиха Upgrade

28.11.2019

Любо Киров - "Липсваш ми"

28.11.2019

Коментари


flash