И вторият сингъл на ALMA тръгва по MTV

След като дебютното й парче “Perfect” влезе на активна ежедневна ротация в ефира на MTV, вторият сингъл на ALMA – “Don’t Know”, също привлече вниманието на институцията за съвременни хитове и от края на миналата седмица се нареди сред клиповете, излъчвани по канала им MTV Dance.
 
Още с излизането си “Don’t Know” намери място в най-престижния плейлист на Spotify – New Music Friday в Швеция и Полша. В Швеция веригата H&M моментално го избра за част от саундтрака на магазините си в целия свят и ALMA започна да получава съобщения от всички краища на планетата. В Полша, където ALMA се превърна в звезда след успеха на дебютния й сингъл “Perfect”, премиерата на “Don’t Know” в радио и телевизионен ефир се състоя навръх 16-тия рожден ден на младата певица - 6 септември. Песента вече се върти по някои от ключовите музикални медии там и вече започна се придвижва нагоре в класациите.
 
 
Днес “Don’t Know” излиза и в акустична версия, а във видеото към нея се появява и един от най-добрите китаристи у нас, учителят на ALMA по китара – Стойчо Стоянов.
 
Междувременно ALMA започна първата си учебна година в Англия, където ще учи музика, философия, драма и немски език.

Свързани новини

ALMA – “My Mama Told Me”

16.10.2020

Coyot в нов проект с участието на ALMA

11.08.2020

ALMA с нов сингъл

05.06.2020

ALMA с опасни каскади в новото си видео

09.12.2019

Pavell & Venci Venc’ с нов сингъл

22.11.2019

Коментари


flash