Alicia Keys с хипнотизираща ода за любовта в новото си парче "Show Me Love"

Alicia Keys се завръща изненадващо в музикалния свят с хипнотизираща ода за любовта с парчето "Show Me Love", колаборация с многократно награждавания американски R&B изпълнител Miguel. 
 
За видеото на песента Keys се доверява на режисьора Cara Stricker, която създава пленителна аудио-визуална синестезия в три кадъра. В тях си партнират двамата изпълнители, заедно с актьорите Michael B. Jordan, Zoe Saldana и съпругът й Marco Perego Saldana. Визуалната инсталация бе представена в Dolby SoHo в Ню Йорк Сити снощи и бе придружена от изпълнението на Alicia и изненадващата появява на Miguel. 
 
 
"Show Me Love" е първият релийз от предстоящия седми студиен албум на изпълнителката, който се очаква да излезе през следващите месеци. Композирана и продуцирана от Keys, Miguel, Tory Lanez и Morgan Matthews, песента представя артистична медитация върху различните емоционални състояния и прояви на любов, през които преминаваме в живота си.  
 
"Минала съм през фази на уязвимост както в живота си, така и в музиката, която създавам. Това визуално изживяване илюстрира този период. "Show Me Love" показва различните начини, по които изразяваме любовта си, през какво преминаваме, как се справяме и как евентуално откриваме спокойствието и радостта", споделя Keys.
 
Това, което перфектно допълва силната емоционалност на песента, е видеото към нея, заснето в рамките на само седем секунди, като общата перспектива на кадрите е константна през цялото време, с цел да покаже микро и макро фазите на любовта. В красива хореография Zoe и Perego Saldana разделят и събират телата и душите си, като заедно преминават през хубавите и лошите страни на това да обичаш силно. 
 
Актьорът Michael B. Jordan също влиза в любовна дилема, но със самия себе си, минавайки през трудностите на човек да обича себе си и да открие душевно спокойствие. А в центъра на всичко, под дъждовните капки, Keys свири на клавесин в тъмна зала, когато Miguel се изправя от земята и двамата заедно създават ода на любовта – тази, която откриваме благодарение на изкуството.

Свързани новини

Alicia Keys представи седмия си албум

23.09.2020

Alicia Keys с музикално послание

27.04.2020

Още звезди в "Един свят: Заедно вкъщи"

16.04.2020

Alicia Keys обяви нов албум през март

23.01.2020

Алиша Кийс зави към латиното

03.05.2019


flash