Търси в сайта...

Горещият диджей Jax Jones с дебютен албум

Най-горещият британски DJ, продуцент, мултинструменталист и властелин на денс чартовете Jax Jones издаде своя дебютен албум "Snacks". На пазара от 6 септември. 
 
Jones вече направи поредица от 7 глобални суперхита със звездно присъствие, и със сегашния запис ще бетонира статута си като един от най-гоемите съвременни хитмейкъри.
 
От номинирания за Grammy "You Don't Know Me" с участието на Raye, през най-слушания денс трак в Shazam - "Breathe" с Ina Wroldsen и зарибяващо нахаканата "Instruction" с Demi Lovato & Stefflon Don, до съвременния химн на телефонната любов "Ring Ring" с Mabel и Rich The Kid, Jax Jones диктува тенденциите на съвременната клубна сцена с лекотата на хлапе с мултикултурни гени.
 
Артистът, чието име по паспорт е Timucin Lan, израства в Лондон в семейството на китайка, турчин за биологичен родител и доведен баща нигериец.
 
Именно той формира меломана в момчето, което редовно краде и презаписва за себе си богатата му колекция от R&B и блус плочи. Завършвайки образованието си като класически китарист, Jack създава първите си бийтове в стаята си, повлиян от техно бума на 90-те. 
 
Спартанската дисциплина и фокусът върху създаването на музика от този период водят до любопитен парадокс - днес, когато гради империя за милиони, Jack поставя домашното студио и съпругата си пред парти джунглата на шоубизнеса.
 
"Твърде вероятно е да ме подминете на улицата, но със сигурност познавате моята музика", обича да се шегува в интервюта Jones, и е абсолютно прав. 
 


Свързани новини

Чуй новата музика тази седмица

16.08.2021

Jax Jones представя дебютния си албум

05.08.2019

Jess Glynne и Jax Jones - "One Touch"

18.06.2019

Jess Glynne и Jax Jones с нов сингъл

29.05.2019

Jax Jones и Years & Years - "Play"

28.11.2018


flash