Търси в сайта...

Nebezao за пръв път у нас за клубно шоу през октомври

Верен на стремежа си да представя някои от най-актуалните имена и изпълнители от европейската и световната сцена, Music Jam готви поредно страхотно шоу - на 19 октомври, събота, на сцената на клуба ще се вихри Nebezao! 
 
Руската сензация превзе класациите и доминира летния ефир като цунами със суперхита си "Чёрная пантера", а и доказа с изпълненията си на живо, че може да забавлява публиката с високооктанова смес от хаус, поп и денс ритми и експлозивна хореография.
 
Зад това наглед загадъчно име се "крие"... Влад, млад, 22-годишен музикант от Курск, ентусиаст на хаус музиката, чиито псевдоним е Nebezao. Той прави изненадващ фурор с парчето си, излязло през 2018, а тазгодишният ремикс "Black Panther" (feat. Rafal) разби класациите и чупи рекорди в интернет. Nebezao вече прераства в "творчески колектив" и така Влад и приятели се впускат в музикалния бизнес на пълно работно време. През юли руската команда вече изнесе страхотно шоу в топ клуба на Пловдив и беше отлично приета от българската публика. Сега е време да се изяви и в актуалния столичен музикален клуб.
 
 
Билети за шоуто на Nebezao в клуб Music Jam
са на цени от 20 и 30 лв и ще бъдат в продажба от 30.08 (петък) в:
- eventim.bg
- ticketportal.bg
- офиса на Sofia Music Enterprises
- на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)
 
Ако закупите VIP билет или искате да запазите седящо място в клуб MUSIC JAM, необходимо е да позвъните на тел. 0899 333 344 и да заявите резервацията си!

Свързани новини



flash