Pavell & Venci Venc’ x DARA ни канят в "Хотел 5 звезди" (видео)

Година след първата колаборация на Pavell & Venci Venc’ x DARA, наречена "Срещу мен", тримата вадят втори съвместен проект със заглавие "Хотел 5 звезди". Тримата си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.  
 
 
Сингълът е създаден по време на сесия за писане на песни, която "Вирджиния Рекърдс" им организира във Велинград, където за няколко дни превръщат в студио най-луксозния апартамент в местен хотел. Писането на песни там прераства в щур купон, който обаче ражда и няколко парчета, едно от които посветено на самото място.
 
Видеото  на "Хотел 5 звезди" е възложено на Павлин Иванов-Bashmotion, а зад камерата е един от най-добрите оператори у нас - Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен внимателно за тримата артисти и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на Pavell, Venci Venc’ и DARA.
 
На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. 

Свързани новини

Pavell & Venci Venc’ с нова песен

10.10.2019

Pavell & Venci Venc’ с нова песен

20.09.2019

Kаскади и екшън в новия клип на DARA

11.07.2019

Pavell & Venci Venc‘ с нова песен

21.06.2019

Продуцент на Sia записва с DARA

12.06.2019

Коментари


flash