Pavell & Venci Venc’ x DARA ни канят в "Хотел 5 звезди" (видео)

Година след първата колаборация на Pavell & Venci Venc’ x DARA, наречена "Срещу мен", тримата вадят втори съвместен проект със заглавие "Хотел 5 звезди". Тримата си поделят авторския кредит за музиката и текста, а звученето е резултат от продуцентския талант на Павел.  
 
 
Сингълът е създаден по време на сесия за писане на песни, която "Вирджиния Рекърдс" им организира във Велинград, където за няколко дни превръщат в студио най-луксозния апартамент в местен хотел. Писането на песни там прераства в щур купон, който обаче ражда и няколко парчета, едно от които посветено на самото място.
 
Видеото  на "Хотел 5 звезди" е възложено на Павлин Иванов-Bashmotion, а зад камерата е един от най-добрите оператори у нас - Андрей Андреев. Стилен, минималистичен свят, разграфен внимателно за тримата артисти и за техните видения – в него е визуално приютен петзвездният хотел на Pavell, Venci Venc’ и DARA.
 
На снимачната площадка Павел докарва една от сбъднатите си мечти – мотор, който всъщност е поръчкова машина с елементи от високоскоростните играчки на Черния рицар. 

Свързани новини

Чуй DARA и новата ѝ "Mamacita"

09.09.2020

Pavell & Venci Venc’ x VessoU - "Cash"

31.07.2020

DARA с дръзко видео към "Ай Ай"

03.07.2020

DARA дава заявка за летен хит

26.06.2020

Pavell & Venci Venc’ с нов проект

12.05.2020

Коментари


flash