Нели Петкова в горещ любовен триъгълник в "Sober"

В разгара на лятото Нели Петкова представи видеото към новия си сингъл "Sober". 
 
 
Песента е записана в Ню Йорк. Автори на музиката са David Harris и Nafsica Gavrilaki, текстът е на Nafsica Gavrilaki и Нели Петкова, а аранжиментът е дело на David Harris. Той е носител на  награда "Грами" за най-добър R&B албум за 2019. През месец май Нели Петкова представи съвместния им сингъл "Body". 
 
Видеото на "Sober" е заснето в София от режисьора Люси Иларионов с участието на актьорите Аделина Солтарийска и Томас Нацидис. Основна тема на видео клипа, както и на текста на песента, са любовта и изневярата. Сюжетът въвлича в любовен триъгълник Нели Петкова и двамата актьори в главни роли. Героинята на Нели хваща неочаквано в изневяра своя любим, а как се развива историята може да видите във видеото на "Sober". Освен любовния сюжет, видеото е изпълнено с горещи танци, красиви дами и екзотични локации. 
 
Нели Петкова ще изпее за първи път пред публика "Sober" на своя концерт във Варна на 1-ви август. Музикалното събитие е част от фестивал, който се провежда на територията на Морска гара, а входът за всички посетители е свободен. 

Свързани новини

Какво си пожела певицата Нели Петкова

29.12.2022

Нели Петкова с ефктно ново видео

28.02.2022

Нели Петкова с нов албум

19.07.2021

Нели Петкова с режисьорски дебют

02.04.2021

Нели Петкова с нов сингъл

27.07.2020


flash