Дара Екимова пее на гръцки в новата си лятна песен

"S`agapaó" е диалектна форма на глагола "σ αγαπώ" - от гръцки "обичам". След като получава демо на музиката от хит-мейкъра Искрата, Дара Екимова написва английския текст на песента за една нощ. За гръцкия припев, младата певица се обръща към утвърдената авторка на музикални текстове Дони Чачова.
 
 
На въпроса, защо е комбинирала английски и гръцки в лятната си песен, самата Дара отговаря: "Исках да експериментирам с език, който е различен от испански. Със "Sagapao"  показвам, че гръцкият език може съвсем естествено да се впише в поп и денс музиката."
 
Думите в песента, певицата отправя към своя любим, а Искрата облича посланието в универсалния език на музиката. Младите творци веднага влизат в студио и за един ден записват новия летен хит. В хода на работата по "Sagapao", Дара Екимова решава да покани Искрата да се включи в песента. Хитовият изпълнител с охота приема поканата и сам написва текста на своята част.
 
Само няколко дни по-късно Дара Екимова и Искрен Тончев-Искрата се отправят към екзотична дестинация край Варна, където вече ги очакват Павлин Иванов-Башмоушън и неговия екип. Две локации, два снимачни дни, буйни огньове и морски вълни са естествен декор на видеото към песента "Sagapao". Прогнозата за проливни дъждове едва не проваля снимките, и докато в морската столица се изсипва разхлаждащ летен дъжд, над снимачната площадка, в близост до Варна, грее жарко слънце. 

Свързани новини

Очаквано добра комбинация

01.03.2024

Предстои да излезе и видеото към песента

18.10.2023

Броени дни до "Парк фест"!

18.09.2023

Ново от Дара Екимова

07.07.2023

Дара Екимова с неочакван дует

06.03.2023


flash