Yoana води любовна "Fiesta" от 20-метрова кула (видео)

Двудневна романтика по суша и вода, изпълнена с красиви залези и латино танци, съпътстват снимките на видеото към "Fiesta" на Yoana. С екранния й партньор Галин Найденов осъмват на върха на 20-метрова кула в язовир Огняново, но след заснетите дубли, двамата губят контрол над лодката и течението ги отнася на 3 км от залива. Спасителен екип ги издърпва на брега, а цялата операция протича на фона на изпепеляващи температури. 
 
 
Любовната "Fiesta" на Yoana продължава и зад волана на мощен спортен автомобил, с който навърта около 50 км в подножието на планината. Изпълнителката показва завидни шофьорски умения, движейки се и по централна пътна артерия – предизвикателство там се оказва не само натовареният трафик по време на снимките в движение, а и ограничената видимост заради монтираната камера на предния капак. Песента ще излезе едновременно в две версии – българска и английска, като втората ще бъде подкрепена от екипи в Швейцария, Австрия, Полша, Русия, Турция, Великобритания, Германия, Гърция и Румъния.
 
"Латино музиката е част от мен още от ранна детска възраст. Танцувах 8 години спортни танци и винаги съм искала да направя песен с по-екзотично звучене. Работата по парчето отново ме събра в студиото с Monoir, а след това с Павел Николов от Pavell & Venci Venc’ написахме българския текст", споделя Yoana.  
 
Това е вторият съвместен проект на нашето момиче с румънския хитмейкър Monoir след дебютния й сингъл - "Да не спим", който се превърна в една от най-въртяните български песни в ефира за изминалата година.  

Свързани новини

YOANA и VENCI VENC' в нов дует

13.09.2021

YOANA представя новата си песен по Fresh

08.09.2020

YOANA и "Нямат любов"

04.09.2020

Хитът на младата Yoana вече на английски

05.09.2019

YOANA с английска версия на "Да не спим"

25.09.2018


flash