Търси в сайта...

Dian Solo официално ремиксира Robbie Williams (видео)

Култовият хит "Let Me Entertain You" на британския певец Robbie Williams официално се издава в световен мащаб, във версия на популярния български DJ Dian Solo. Това е поредния международен успех за Дидо, след като песента на DEEP ZONE Project "Please Don’t Go", създадена от него, получи номинация в конкурса на  американската платформа "Filmfreeway /Hollywood Songwriting Contest".
 
 
Клубната адаптация на "Let Me Entertain You" е част от проeкта на Dian Solo "Music Legends Remixed", в който DJ-ят има за цел да "облече" в нов съвременен звук, мега хитове на някои от най-популярните световни изпълнители, като Michael Jackson (с когото стартира проектът преди година), Robbie Williams, Eric Clapton, AC / DC, Guns n Roses, George Michael, Aretha Franklin, Richard Marx и много други. 
 
 
За адаптация на глобалния хит "Let Me Entertain You", Дидо получава официално одобрение и разрешение от оригиналния издател на песента - BMG. Тъй като няма право да използва семпли от оригиналното произведение, всичко се изсвирва наново, а вокалите се записват с чуждестранни певци, чийто глас много се доближава до оригинала. По желание на издателите, певецът остава в тайна. За него само се знае, че е от Великобритания и в момента е на турне в САЩ.  
 
Новият аранжимент е направен изцяло от Dian Solo в съвременен, модерен танцувален стил, но без да бяга от оригиналното звучене. Удоволствие за меломаните ще бъде да чуят съзвучието на използваните "живи инструменти": китари, пиано, бас китара, тромпет и брас секция. 
 
Клубните адаптации на Dian Solo се разпространяват в цял свят чрез музикалния лейбъл Which Bottle Records и звучат в клубове, радиостанции и музикални телевизии с международно покритие. 

Свързани новини

Роби Уилямс - без дом

15.03.2022

Роби Уилямс с интимни признания

19.01.2022

Етно и електроника от DJ Dian Solo

28.10.2021

Robbie Williams преиздава албуми

24.08.2021

Robbie Williams се събира с Take That

20.05.2020


flash